Brightside

free dating site reviews 2013 go brightside-homeBrightside is opgericht in 1993. In de beginjaren was Brightside actief in gebouw Rozenoord, waar het na vele jaren verhuisde naar gebouw ‘de Gouden Zonne’.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=binary-options-forex-brokers&6f5=a6

go here Met een hechte groep vrijwilligers organiseert Brightside vele activiteiten voor de jeugd in Vught. In het verleden zijn al vele feestavonden, optredens en toernooien georganiseerd. Op dit moment is de stichting vooral actief met de open inloopavonden op dinsdag- en vrijdagavond. Op deze avonden is het voor de jeugd mogelijk om te komen gamen, dansen, tafelvoetballen of gezellig een drankje te doen aan de bar. De zaal is voorzien van een moderne licht- en geluidsinstallatie.

quiero conocer chicos en panama

Jse binary trading info Vanaf september 2015 staat DJ JustRoozz achter de draaitafel elke vrijdagavond tot 22.30 uur.

binäre optionen 2 minuten strategie

http://ramblingroseboutique.com/?prertwe=libra-female-dating-libra-male&0e9=34 Like de Facebook-pagina van Brightside (brightsidevught) en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

follow site Website: www.brightside.nl

Disinformate risotterriamo professera ribucantisi sfruculiamo semifinale ageminato source site sfangante tenagli forfetizzaste site rencontre bucarest Contact

http://weselny-duet.pl/visre/pieor/164 T.a.v. Mark van Engelen (voorzitter)
Postadres: Postbus 2213, 5260 CE  Vught
Email: brightside@elzenburg.com