Tune Out event

Op vrijdagavond 22 oktober is er een ouderwets gezellige bandjesavond in Elzenburg. De line up voor deze eerste editie van Tune Out is rond, en het wordt meteen een mooie avond!

We trappen de avond rond 19.30 uur af met de jonge muzikanten van ‘De 3 Musketiers’. De 3 Musketiers zijn ontstaan uit het kweekvijver-traject van MusiCare. Gedurende dit traject werden deze talentvolle jonge muzikanten begeleid door Michel Nienhuis. Ze schrijven hun eigen nummers en hun stijl is het best te omschrijven als dansbare popmuziek.

Aansluitend is het podium voor QuoBeat. QuoBeat is geen traditionele coverband die zich vasthoudt aan 1 band. Ze coveren Volbeat en Status Quo, maar duiken ook de richting in van Metallica en de Misfits, met een eigen sausje waar kan. Ze eren hun helden in de nummers, maar improviseren ook. Een goed voorbeeld is het nummer Blue Eyed Lady van Status Quo waar in de solo finger tapping wordt gebruikt alla Eddy van Halen. Of het nummer Pelvis on Fire van Volbeat met als afsluiting prachtige double bass lijnen.

De afsluiting van de avond is voor (Z)Ode(n) aan de Dijk: een ode aan het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, maar De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.

Daarom een ode aan De Dijk door [Z]ode[n] Aan De Dijk al jaren de enige echte De Dijk tribute band van de Lage landen. Of het nu een festival, evenement of muziekcafé is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt een feest met dansen, dansen, Dansen op de Vulkaan en vele andere grote hits van De Dijk. Op dit moment staan er ruim 24 bekende en enkele minder bekende nummers

van De Dijk op het repertoire. [Z]ode[n]Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven want het zijn hun helden. Een fantastische slot-act in de maand dat de Dijk zijn 40-jarig jubileum viert!

Entree is kosteloos, en de zaal gaat om 19.00 uur open. Uiteraard volgen we de dan geldende corona-voorschriften. Zeker zijn van een plekje? Bestel hieronder dan een kaartje ("inschrijven").

Evenement-informatie

Startdatum vr 22 okt 2021
Tijd 00:00 - 00:00 uur
Registratie startdatum di 21 sept 2021
Aantal plaatsen 37
Sluitingsdatum 22-10-2021 - 19:00
Prijs per persoon Wil je zeker zijn van toegang bestel dan een gratis kaartje!
Categorieën Feest
Je kan je niet meer inschrijven
Top