Op vrijdagavond 22 oktober is er een ouderwets gezellige bandjesavond in Elzenburg. De line up voor deze eerste editie van Tune Out is rond, en het wordt meteen een mooie avond!

De 3 musketiers

We trappen de avond rond 19.30 uur af met de jonge muzikanten van ‘De 3 Musketiers’. De 3 Musketiers zijn ontstaan uit het kweekvijver-traject van MusiCare. Gedurende dit traject werden deze talentvolle jonge muzikanten begeleid door Michel Nienhuis. Ze schrijven hun eigen nummers en hun stijl is het best te omschrijven als dansbare popmuziek.

QuoBeat

Dear ladies, gentlemen, Let it all start with a song, I'm sure we'll get along

Op 27 januari 2019 waren Jeremy en Rickardo Overheul uitgenodigd om in het voorprogramma van een coverband van Status Quo een paar nummers mee te spelen. Hier zijn natuurlijk filmpjes van gemaakt en zijn meteen doorgestuurd naar Arjen Overheul. Deze opperde meteen om een keer te gaan jammen.

Een jaar later, 8 februari 2020, werden we nogmaals gevraagd om in het voorprogramma te spelen ( dit keer 3 man sterk) en hebben we 2 nummers van Volbeat gespeeld. Dit zijn de beginselen van de band QuoBeat geworden. Na lang zoeken in Coronatijdperk hebben we uiteindelijk ook een drummer gevonden in Job van Mechelen.

QuoBeat is geen traditionele coverband die zich vasthoudt aan 1 band. Wij coveren voornamelijk Volbeat en Status Quo, maar duiken ook de richting in van Metallica en de Misfits. Daarnaast proberen wij er een eigen sausje overheen te leggen. We eren onze helden in de nummers, maar improviseren ook. Een goed voorbeeld is het nummer Blue Eyed Lady van Status Quo waar in de solo finger tapping wordt gebruikt alla Eddy van Halen. Of het nummer Pelvis on Fire van Volbeat met als afsluiting prachtige double bass lijnen!

Nu we weer een beetje zicht hebben op meerdere versoepelingen is de kans groot dat we eindelijk weer het publiek kunnen vermaken. Het vermaken van het publiek is voor ons het belangrijkste wat er is! Wij willen jullie laten horen hoe gaaf muziek maken is!

Let’s Seal the deal and let's boogie for a while !

[Z]Ode[n] aan de Dijk

De afsluiting van de avond is voor (Z)Ode(n) aan de Dijk: een ode aan het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, maar De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.

Daarom een ode aan De Dijk door [Z]ode[n] Aan De Dijk al jaren de enige echte De Dijk tribute band van de Lage landen. Of het nu een festival, evenement of muziekcafé is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt een feest met dansen, dansen, Dansen op de Vulkaan en vele andere grote hits van De Dijk. Op dit moment staan er ruim 24 bekende en enkele minder bekende nummers van De Dijk op het repertoire. [Z]ode[n]Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven want het zijn hun helden. Een fantastische slot-act in de maand dat de Dijk zijn 40-jarig jubileum viert! Meer informatie over deze band vind je op www.zaddband.nl.

Entree is kosteloos, en de zaal gaat om 19.00 uur open. Uiteraard volgen we de dan geldende corona-voorschriften. 

Top