De maandelijkse bandjesavond in Elzenburg zit er weer aan te komen, en de line-up is veelbelovend!

Vorige maand zagen 65 bezoekers, jong en oud, hoe de foyer van Elzenburg zich prima leent als concert-zaal. Met haast onfeilbare techniek, sfeervolle opstelling en goede akoestiek een prima avond voor zowel muzikant als bezoeker. Het is dan ook fijn dat er eindelijk aan wat regelmaat gebouwd kan worden.

29 april wordt het bal geopend door Vibe Vulture. Vorige maand waren ze te beluisteren in De Speeldoos tijdens een presentatie van MDM, en volgende week bij ons. Beginnende muzikanten met een stevig geluid! Aansluitend is het podium voor de mannen van RimpelRock; een van de bandjes die thuis is in Elzenburg. De eerste kennismaking; “euh, wij zijn zo piepjong niet meer maar mogen we toch bij jullie repeteren…?”. Natuurlijk! De muziek strakker dan gezichtscrème ooit nog kan bereiken; RimpelRock is er bij.
Afsluiter van de avond komt helemaal uit Zeeland. Dat kunnen er twee zijn, denk u nu. Niet waar! Wij hebben de derde; Smoothy Rockers. Geen Bløf of Racoon, maar deze viermansformatie brengt bestaande pop, rock en soulnummers op hun eigen manier.

Vrijdag 29 april is de zaal om 19.30 uur open en om 20 uur bijt Vibe Vulture het spits af. Iedereen, jong of meer belegen, die van livemuziek houdt en een ongedwongen avondje uit zoekt is van harte welkom. En schrijf vast op; Hemelvaartsvrijdag 27 mei is de volgende editie weer. Entree is gratis.

 

Top