Voor bands die podiumervaring op willen doen

 Hou vanaf oktober de vierde vrijdag van de maand maar vast vrij, want jeugd- en jongerencentrum Elzenburg start dan met een maandelijkse bandjesavond. Het podium is er, de techniek is er, de eerste bandjes zijn er, maar er is nog ruimte!

Speel jij in een band en zou je wat vrijer willen zijn op het podium? Of wil je überhaupt een keer met je band (of solo) op het podium staan? Dan is Tune Out Event daar een goede gelegenheid voor. Het maakt niet uit of je net een blauwe maandag blokfluitles hebt gehad of al jaren de buurt tot wanhoop drijft tijdens het repeteren in de garage. Samen muziek maken, oefenen, kijken wat werkt, en dat allemaal in een super-relaxte sfeer. Daar gaat het om. Leuk om bij op te treden, leuk om bij aanwezig te zijn.

De eerste editie, vrijdag 22 oktober, kent al een mooie basis met ‘Quo Beats’ en de ‘de Dijk’-coverband ‘(Z)Ode(n) aan de Dijk’, maar met name bij latere edities is nog plek voor artiesten.  Ieder Tune Out Event is er ruimte voor 2 á 3 bands. De volgorde wordt bepaald door leeftijd of podiumervaring, en bands van alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Meer weten, of jouw timeslot reserveren? Bel, mail of app met Elzenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /  06-33130339).

Top