Elzenburg zoekt een

Jeugd- en jongerenwerker

om mee te bouwen aan de talenten van jeugd, en aan ons mooie jongerencentrum!


Jeugd- en jongerencentrum Elzenburg is op zoek naar een ondernemende en zelfstandige jeugd- en jongerenwerker, om samen een kwalitatief goed aanbod met en voor jeugd en jongeren in de gemeente Vught te ontwikkelen. Dat doen we in en vanuit ons grote en goed geoutilleerde jongerencentrum, samen met onze netwerkpartners.

Herken jij talenten van jongeren? Hun passie? Hun beweegredenen? Ga je liever uit van wat wél kan dan van wat niet kan? Kijk jij door gedrag heen naar de ware aard van het beestje? En kan jij ook nog structuur scheppen in chaos, van niets íets maken? Help jij jongeren hun doelen realiseren, zonder het eigenaarschap van ze over te nemen? Dan ben je echt onze gedroomde nieuwe collega!

Er is één FTE vacature-ruimte. Vanwege de veelzijdigheid van de functie en verwachte flexibiliteit zouden we die graag verdelen over twee personen. Maar ben jij een flexibele duizendpoot die graag full-time werkt? Dan ook ben je van harte uitgenodigd te reageren. Het gaat om de match en de juiste puzzelstukjes.

Wat we verwachten
Een relevante sociale opleiding (sociaal werk, social work, pedagogiek, et cetera) en ervaring in het werkveld. Door die ervaring heb je een eigen kijk en visie op jongerenwerk ontwikkeld en ben je bekend met het netwerk waarbinnen een jongerencentrum opereert. Bezit van rijbewijs en auto is mooi meegenomen. Een C.V. opgesierd met ervaring als vrijwilliger bij een (jeugd-) vereniging is een pré.

Wat we bieden
Je komt in dienst bij een kleine en dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is, sterk ingebed in een professioneel netwerk én de lokale samenleving. Je hebt de ruimte om vanuit eigen visie en drijfveer mee invulling te geven aan het jongerencentrum.
De functie wordt op basis van opleiding en ervaring ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk (maximaal schaal 8). Uiteraard wordt je gefaciliteerd in wat je nodig hebt voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Bij gebleken geschiktheid en voortgaande financiering gaan we voor een langdurige verbintenis, maar we beginnen met een jaarcontract. Werken in de avonduren en -meer incidenteelin het weekend is onvermijdelijk bij dit werk. Bij aanstelling vragen we een VOG voor je aan. Als die niet wordt afgegeven kan je niet bij ons komen werken.

Interesse gewekt?
Weet je al voldoende? Stuur dan je CV en motivatie aan Sander Pieters; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Eerst wat meer weten? Gebruik dan hetzelfde mailadres of bel Sander op 06-33130339.
Reageren kan tot 7 juli. We verwachten de procedure vóór 1 augustus afgerond te hebben, in de hoop het nieuwe schooljaar op volle sterkte uit de startblokken te komen.

Top