Stichting Bestuursorgaan Jeugd- & Jongerencentrum Elzenburg
De stichting heeft als doel het realiseren van een breed aanbod van activiteiten voor jeugd en jongeren in het Jeugd- & Jongerencentrum Elzenburg en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door:

  • Het exploiteren en beheren van Jeugd- & Jongerencentrum Elzenburg.
  • Het beschikbaar stellen van ruimten aan jeugd- en jongerenorganisaties in Vught
  • Het initiëren, in stand houden en innoveren van de inhoudelijk samenwerking tussen gebruikers van Elzenburg en het innoveren van een daaruit voortvloeiend activiteitenprogramma.


Bestuursleden van Stichting Bestuursorgaan Elzenburg zijn;
Michel Hollestelle (voorzitter), Bart Houben (secretaris), Frank Broeders (penningmeester), Gerrit Nooijen (algemeen bestuurslid).

Het bestuur is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elzenburg is voornemens aangemerkt te worden als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat we geen winstoogmerk hebben, onze middelen ten goede van de samenleving ingezet worden en dat donaties aan Elzenburg fiscale voordelen kennen. Die beoogde ANBI-status verplicht ons u over het volgende te informeren;

RSIN
8541.71.770

Beloningsbeleid
Bestuurders van Elzenburg voeren hun taken onbezoldigd uit, zo ook de vrijwilligers. Voor onze semi-commerciele activiteiten kunnen vrijwilligers aanspraak maken op een kleine vergoeding. De manager, jongerenwerkers, beheerder en huishoudelijk medewerkers zijn in dienst van de stichting en ontvangen daarvoor een salaris conform de CAO Sociaal Werk.

beknopt beleidsplan
Het actuele beleidsplan is op te vragen bij de organisatie. Het beleid voor 2021-2022 is er op gericht Elzenburg sterk op de kaart te zetten als sociaal-culturele accommodatie, met een sterk inhoudelijk aanbod voor jeugd- en jongeren. Juíst door de verschillende gebruikersgroepen te verbinden leveren we een waardevolle bijdrage aan een sterke lokale samenleving.

balans_per_31-12-2020.pdf

winst_en_verliesrekening_2020.pdf

 

Top