Tune Out Event 4

Elzenburg; Tune Out Event 27 mei

Op Hemelvaarts-vrijdag 27 mei staat het volgende Tune Out Event op de rol; de maandelijkse bandjesavond voor álle muziekliefhebbers. De line up is weer compleet, en kent weer een groot lokaal / regionaal aandeel!

Bands Maurick College

De avond wordt geopend door twee bands gevormd door leerlingen van het Maurick College. Five -in leeftijd variërend van 13 tot 15 jaar- speelt recente pop-nummers. Het tweede gezelschap bestaat uit Mahrin, Anne en Moa. Zij spelen in kleine setting een mooie selectie singer-songwriter repetoire. Geweldig dat deze bandjes hun podium pakken, zorg dus dat je op tijd in de zaal bent! Ze spelen tussen 20 en 21 uur.


Gorage

Aansluitend is het podium voor de Bossche formatie Gorage.
Het was juni 2020 toen bassist Edwin Paanakker er genoeg van had. Hij wilde weer speuluh! Hij belde zijn ouwe vriend Wil Opstals of hij zin had om te zingen en te gitaren in een "harde band". En of hij zin had! Ze spraken af en tijdens die eerste ontmoeting schreven ze meteen het eerste nummer voor GORAGE, "Descent". En dat smaakte naar meer. Ondertussen waren ze op zoek naar een drummer en een gitarist. Die gitarist hadden ze zo. Dirk van Veldhoven kwam de tweede repetitie langs en dat klikte meteen. Zo een paarkeer te hebben gerepeteerd (met een drumcomputer) vonden ze een echte drummer, helemaal uit Uden nog wel, Jeroen van den Brink. En dat was ook al zo'n toffe peer!

Als je wilt weten hoe zo'n stelletje toffe peren klinkt moet je toch echt naar dit live optreden komen. (Waarschuwing: ze dragen oordopjes tijdens de repetities).

Don Javor
Als afsluiting staat Don Javor op de planken. Jarenlang waren ze in de leer bij wijlen legendarische Don Alejandro Fernandez de Javor, “king of rhythm & hop free fights”. Nu achten de vijf mannen zich klaar om hun leermeester muzikaal te eren.

Don Javor maakt muziek zoals Don het wil: een potpourri van rock, hiphop en garageblues. Tikkeltje eigenwijs en altijd recht voor zijn raap met bakken energie.

De vijf van Don Javor hebben samen een aardige kerfstok. De bandleden stonden eerder op podia als Lowlands, South by Southwest, Paradiso, 013, W2, Tivoli Vredenburg, Paard van Troje. En dan hebben we nog de 1001 kroegen, buurthuizen en festivalletjes.

Don Javor bestaat uit Don Born (guitar, vocals), Don Joost (drums), Don Remco (bass), Don Tim (raps, vocals) en Don Eric (vocals, guitar).

Tune Out Event is vrij toegankelijk. Om 19.30 uur gaat de zaal open, en om 20 uur wordt afgetrapt.

Evenement-informatie

Startdatum vr 27 mei 2022
Tijd 19:30 - 23:55 uur
Prijs per persoon Gratis
Categorieën Feest
Je kan je niet meer inschrijven
Top