Op zoek naar een locatie voor een verenigingsactiviteit? Vergadering? Cursus? Een werkplek? Een borrel? Of iets heel anders? Waarschijnlijk heeft Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg een geschikte ruimte voor jou! 

Let op! We verhuren geen zalen voor feesten van particulieren, zoals bijvoorbeeld een verjaardag. 

In alle ruimtes is het mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van bijvoorbeeld een beamer, flip-over en/of geluidsinstallatie. 

Het is in principe niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen wanneer er bij ons een ruimte wordt gehuurd. Wij kunnen de lunch verzorgen, dit is tijdens het boeken toe te voegen als product. Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties!

De ruimtes kunnen geboekt worden via Vught Accommodatieverhuur

Heb je een speciaal verzoek? Of twijfel je welke ruimte er het beste past? Of kunnen we je ergens anders mee helpen. Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee! 

D’n Elze

Deze jongerenruimte is 80m2 groot en ingericht met een vaste bar en licht- en geluidsinstallatie. Deze ruimte heeft een jeugdige uitstraling, en is geschikt voor bijeenkomsten tot ca. 75 personen.

Dit is ook de ruimte waarin we kinderfeestjes houden. Die zijn niet rechtstreeks via de website te boeken. Wil je er meer over weten? Neem even contact op.

D'n Elze reserveren

Elze1

Gouden Zonne (foyer)

Zaal Gouden Zonne is de centrale ontvangstruimte in het gebouw, en uitgerust met een bar en vaste licht- en geluidsinstallatie. De ruimte is zeer geschikt voor een feest, borrel of informele bijeenkomst, een presentatie of grotere vergadering.

Afhankelijk van de opstelling kunnen  tot 125 mensen ontvangen worden.

Zaal ‘d’n Elze’ is via een dubbele deur direct toegankelijk vanuit de foyer. Ook de grote zaal kan bij de foyer betrokken worden door de systeemwand weg te schuiven. Daardoor is op de begane grond 547 m2 voor uw evenement beschikbaar.

De Gouden Zonne reserveren

Foyer 1

Zaal Schoonveld (grote zaal)

Ruime en representatieve zaal van 341m2.

Deze ruimte is geschikt voor (grote) dans-, theater- of muziekrepetities, muziek- of theater uitvoeringen (vlakke vloer), grotere ontvangsten, presentaties. In Zaal Schoonveld is een theateropstelling te realiseren voor ca.150 personen.

Door de systeemwand (deels) te openen wordt de foyer (126 m2) één geheel met de grote zaal en is er nog meer mogelijk voor uw evenement.

Zaal Schoonveld reserveren

Grote zaal 9

Zaal Laetantiushuis / Multifunctionele ruimte 20 personen

Op verdieping -1 bevindt zich een multifunctionele ruimte, voorzien van een pantry en grote raampartij.

Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot ca. 25 personen.

Zaak Laetantiushuis reserveren

JJ ruimte 4

Rozenoord / atelier

Op verdieping -1 bevindt zich onze werkplaats; een atelier met 4 (timmer-) werkbanken en 4 vlakke tafels.

Bij uitstek geschikt voor een creatieve hobby-club of workshop, incidenteel of met een zekere regelmaat. Door de grote ramen en twee dubbele (nood-) deuren komt er veel daglicht naar binnen.

U heeft, in overleg, de beschikking over verschillende handgereedschap. Na overleg en tegen vergoeding kunnen ook de houtbewerkingsmachines gebruikt worden.

Wilt u meer weten, neem contact op voor meer informatie.

Atelier Rozenoord reserveren

Atelier2

Vlierthonk / vergaderruimte cq. kantoor 15 personen

Op de eerste etage bevindt zich een multifunctionele ruimte, met een flinke vergadertafel en twee werkplekken. De ruimte is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en heeft raampartijen aan twee zijden. Daarnaast heeft de ruimte een eigen pantry.

Deze ruimte is geschikt voor gezelschappen tot ca. 15 personen.

Wilt u meer weten, neem contact op voor meer informatie.

Vlierthonk reserveren

Plaza 3

Aquarium / vergaderruimte 10 personen

Op de eerste etage heeft Elzenburg een functionele vergaderruimte, geschikt voor vergaderingen tot 10 personen.

Op verzoek kan er gebruik worden gemaakt van een flip-over en/of beamer.

Wilt u meer weten, neem contact op voor meer informatie.

Het Aquarium reserveren

Aquarium2

Studio Elzenburg

In de kelder van Elzenburg bevindt zich de repetitieruimte met opnamefaciliteit. In de repetitieruimte is een volledige backline beschikbaar!

Wilt u meer weten, neem contact op voor meer informatie.

Studio Elzenburg reserveren

Studio1Studio3

Top