Bright Voices is dé jongerenzanggroep uit Vught! Een super gezellige groep jongeren tussen de 15 en 30 jaar die een passie voor zang delen. De meeste leden hebben hiervoor een aantal jaar in een ander koor gezongen of meegespeeld in amateur musicals. Het repertoire is zeer divers; van popmuziek tot rock en van Disney tot kerst. Voor ieder wat wils!

Bright Voices bestaat sinds januari 2016 en repeteert elke woensdag avond in  jeugd- en jongerencentrum Elzenburg.  

Website: www.brightvoicesvught.com 

JJ Carnaval is een gezellige organisatie die (ook) helemaal draait op vrijwilligers. Ze bouwen een groot feest in Elzenburg tijdens de carnavalsdagen, zijn verantwoordelijk voor de jeugdprinsengroep en hebben een eigen band; de vrolijke JJ-bende.

Website: www.jj-carnaval.nl

Jeugdwerk Rozenoord organiseert in en vanuit Elzenburg activiteiten voor met name jeugd tot 12 jaar. Denk aan het danslab (zaterdagochtend), kinderkunstlab (woensdagmiddag), Kamp Bladel en de Speeldagen.

Website: www.jeugdwerkrozenoord.nl 

Move Vught

“Iedereen in de gemeente Vught moet kunnen sporten”, dat is de visie van de gemeente Vught en MOVE Vught. Aangestuurd door gemeente Vught realiseert MOVE Vught een sport- en beweegklimaat waar iedere inwoner van de gemeente Vught aan deel kan nemen, ongeacht financiële, lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

MOVE Vught bestaat uit vijf Buurtsportcoaches. Zij organiseren en ondersteunen allerlei sport- en beweegactiviteiten. Daarnaast zijn zij actief betrokken bij verschillende werk- en projectgroepen die zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen.

Website: www.movevught.nl 

Onze Musical maakt musicals voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool tot en met groep 8.

Zingen, spelen, dansen, samenwerken, je leert en doet het allemaal! 

De docenten hebben heel veel ervaring in het maken van voorstellingen. Op de website vind je leuke foto’s en filmpjes van eerdere producties!

Website: www.onzemusical.nl 

Plaza Cultura is de onafhankelijke bemiddelaar die een brug slaat tussen het onderwijsveld en de culturele sector in de gemeente Vught en Sint-Michielsgestel. Ze zijn het vanzelfsprekend aanspreekpunt voor alle kennis over en inzicht in cultuureducatie binnenschools en de mogelijkheden daarvoor in de culturele omgeving van Vught en Sint-Michielsgestel. Met een team van 3 bevlogen medewerkers werken ze aan de uitvoering van hun passie: leerlingen een kunstzinnige ontwikkeling meegeven. 

Website: www.plazacultura.nl

Top