“Sinds 1 januari werk ik bij Elzenburg. Nu is het half februari en nog steeds is het gebouw niet echt open geweest… Zo jammer! Voordeel is wel dat ik rustig kennis heb kunnen maken met de verschillende gebruikers van het pand, maar ook thuis heb kunnen raken in het gebouw.

Wat kan er hier veel! De licht- en geluidsapparatuur is modern en erg compleet (net als de rest), aan vierkante meters is in het gebouw geen gebrek en iedereen die ik spreek heeft wel ideeën over wat zou kunnen en wil zijn schouders er mee onder zetten. Dat kan alleen maar vooruit gaan!

De rustige periode hebben we ook benut om de basis van Elzenburg wat te versterken. Een voorbeeld daarvan zie je nu; de nieuwe website met het nieuwe logo. Maar ook achter de schermen is hard gewerkt; de statuten zijn up-to-date, er ligt een mooi plan voor het re-stylen van de zaal (al zal het nog even duren voor je daar iets van merkt…), het gebouw blinkt en groot onderhoud is in gang gezet. Allemaal met als doel een vliegende start te kunnen maken wanneer het weer kan. Ik hoop echt dat Vught en omstreken Elzenburg weer weet te vinden, voor de activiteiten die er al zijn, maar meer nog voor nieuwe, leuke initiatieven. Zo kunnen we pas écht laten zien wat er allemaal kan in Elzenburg!”

Top