De afgelopen maanden is achter de schemen gewerkt aan een ontwerp voor de grote zaal, hal en foyer van Elzenburg. De vraag aan de styliste was; help ons van deze ruimte sfeervolle, uitnodigende ruimtes te maken, waar iedereen zich thuis voelt en wara het fijn verblijven is, zonder het multifunctionele karakter te verliezen. Die vraag heeft, na nog een check bij de verschillende gebruikers, geleid tot een ontwerp waar we erg blij mee zijn.

klik hier voor een rondleiding!

Hoe nu verder?

Aan deze plannen hangt natuurlijk een prijskaartje. Hoe groot dat oprijskaartje is zijn we nu in kaart aan het brengen. Op basis daarvan gaan we kijken wat, hoe en wamnneer we een en ander ook gefinancierd kunnen krijgen. Hopelijk kunnen we snel de eerste stappen zetten.

Helpen?

Kan en wil jij, of jouw bedrijf, mogelijk iets betekenen in het doorontwikkelen van Elzenburg naar bruisend sociaal-cultureel jongerencentrum? Heel fijn! Bel of mail even met Sander (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-33130339). Zo help je ons, de gebruikers van het gebouw én geef je invulling aan jouw maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Een ANBI-status voor Elzenburg is in voorbereiding.

Top