U bent van harte welkom op zondagmiddag 13 oktober a.s. om 14.00 uur in Elzenburg. 

De entrée is  € 3,50 inclusief een drankje in de pauze. Kaarten koopt u via deze link (klik op 'inschrijven'; meerdere kaarten'tegelijk bestellen? Klik op 'groep), of bij de ingang.

Het pop/rock koor Daylight Vocal Group Vught repeteert op donderdagochtend. In het afgelopen jaar hebben wij wederom veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Onze dirigent Maarten Willemsen verzorgt de arrangementen met als basis bekende popsongs. Er wordt 4-stemmig gezongen. Rond de kerst zingen wij een kerstrepertoire en kunt u ons ook op verschillende plekken in Vught aantreffen. (kerstmarkt, De Petrus)

Daylight Vocal Group Oisterwijk repeteert op vrijdagochtend, Beide koren hebben hetzelfde repertoire en ondersteunen elkaar bij de optredens. Meer informatie (over Vught en Oisterwijk) kunt u vinden op onze website: www.daylightvocalgroup.nl

Op 22 juni zijn wij te gast geweest bij het jubileumconcert van het Cromvoirts Orkest. Speciaal hiervoor hebben wij 2 liederen ingestudeerd die niet in ons eigen repertoire zitten. Het was de eerste keer dat we met live muziek hebben gezongen, een geweldige ervaring voor ons! Dat smaakt naar meer en we gaan proberen om in 2025 hier een vervolg aan te geven. Wij houden u op de hoogte.

Top