Vanaf 7 april start 'Sense Adventure' met workshops in Elzenburg. Hieronder stelt Myriam van Sense Adventure zich voor;

Hoi allemaal!

Ik zal me eerst even voorstellen; ik ben Myriam eigenaar van Sense Adventure. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Vught.

Door de jaren heb ik me ingelezen in hoogsensitiviteit, mede doordat mijn drie kinderen hoogsensitief zijn. Daarnaast zijn er ouders / verzorgers met vragen over dit onderwerp. Vanuit mijn bedrijf wil ik de opgedane kennis en gevolgde opleidingen in de praktijk brengen om u als ouder / verzorger en uw kinderen te helpen. Dit is de reden dat ik per januari 2023 Sense Adventure ben gestart. Mijn activiteiten beginnen op VRIJDAG 7 APRIL, aanmelden via Vughtbeweegt.nl, tot dan.

Bij Sense Adventure gaan we door middel van sensorisch spel, leuke activiteiten doen, waarbij we de zintuigen prikkelen echt leren voelen en zo spelenderwijs en op ontspannen wijze de balans weer terugvinden in wie we echt zijn. We hebben activiteiten binnen op locatie, Jeugd- & Jongerencentrum Elzenburg te Vught, alsook buiten in de natuur. Doe je mee?!

Wat is sensorisch spel eigenlijk? Sensorisch spel is waarbij de zintuigen zowel bij je kind als ouder / verzorger gestimuleerd wordt waardoor hij of zij cognitief geprikkeld en wordt uitgedaagd. Je helpt je kind om de wereld om zich heen beter te begrijpen. En het is een rustgevende activiteit die ook helpt om emoties en gebeurtenissen te verwerken. Iedereen kent de geur wel uit het bos als het net geregend heeft of het gevoel als je op blote voeten op schelpjes loopt op het strand. Sommige dingen zijn niet met woorden uit te leggen en moet je zintuigelijk beleven, met je handen, oren, ogen, neus en mond.

Voor meer informatie, zie: senseadventure.nl

Voor vragen, stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top